Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Rozkrojíme bulku napůl a opečeme ji.
Opláchneme rajče a odkrojíme dva velké plátky.
Omyjeme a osušíme rukolu.
Potřeme máslem bulky, dáme na ně rajče, šunku a pár lístků rukoly.
Připravíme ztracené vejce: Začneme ohřívat vodu s octem. Když zespodu hrnce začnou na povrch pronikat bublinky, snížíme teplotu tak, aby voda nezačala bublat.
Rozklepneme obě vejce zvlášť do hrnku.
Rozvíříme lžící vodu v hrnci a opatrně vylijeme vejce na střed. Pomalu vaříme asi 5 minut.
Vyndáme vejce, opatrně osušíme a dáme na toast. Totéž uděláme i s druhým vejcem.
Podáváme s majonézou nebo holandskou omáčkou.