Ingredience

100 g tofu
1 lžička tymiánu (sekaného)
sůl
mletý černý pepř
1 lžíce slunečnicového oleje
1 celozrnná houska (nebo houska na burger)
1 lžíce tatarské omáčky (Hellmann´s)
1 hlávkový salát (několik listů)
2 plátky rajčat
2 lžíce černých oliv
pažitka (sekaná)

Postup přípravy

1

Tofu rozmačkáme, osolíme, opepříme, přidáme tymián a vymícháme do mazlavé konzistence. Vytvoříme z něj jednu placku tenké cca 1,5 cm a v lednici necháme 30 minut zatuhnout.

2

Na pánvi rozehřejeme olej, tofu zprudka orestujeme z obou stran dozlatova.

3

Housky rozpůlíme, pod grilem všechny části otoustujeme z obou stran.

4

Na spodní díl dáme polovinu Tatarské omáčky Hellmann´s, na ni salát, plátky rajčat. Položíme opečené tofu, pomažeme druhou částí Tatarské omáčky Hellmann´s a posypeme nasekanými olivami a pažitkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4