Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tofu rozmačkáme, osolíme, opepříme, přidáme tymián a vymícháme do mazlavé konzistence. Vytvoříme z něj jednu placku tenké cca 1,5 cm a v lednici necháme 30 minut zatuhnout.
Na pánvi rozehřejeme olej, tofu zprudka orestujeme z obou stran dozlatova.
Housky rozpůlíme, pod grilem všechny části otoustujeme z obou stran.
Na spodní díl dáme polovinu Tatarské omáčky Hellmann´s, na ni salát, plátky rajčat. Položíme opečené tofu, pomažeme druhou částí Tatarské omáčky Hellmann´s a posypeme nasekanými olivami a pažitkou.