Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Máte rádi pikantní jídla? Přidejte do polévky chilli.
TIP 2: Část nakrájené zeleniny si odložíme stranou, můžeme s ní ozdobit pokrm při podávání.
Cibuli i okurku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Papriky a rajčata opláchneme a necháme okapat. Vše nakrájíme na malé kousky.
Připravíme si mixér, vhodíme do něj pokrájenou zeleninu, bylinky, česnek a přidáme ocet. Vše zalijeme vodou. Aby byla polévka hustá, nalámeme do mixéru ještě starší chleba.
Zeleninu rozmixujeme dohladka. Hotovou směs ochutíme solí, pepřem a popřípadě vinným octem. Příliš hustou polévku zřeďte trochou vody, v opačném případě ji zahustěte chlebem.