Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Filety tresky osušíme, ze všech stran jemně nasolíme, opepříme a pomažeme olivovým olejem.
Připravíme si krustu: mandle a sušený kokos nasekáme najemno a smícháme se strouhankou, parmezánem a sušeným oreganem.
Olivovým olejem vymažeme pečící mísu a vložíme filety. Každý zasypeme připravenou krustou.
Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C přibližně 15 minut.
Mezitím si připravíme předvařenou červenou řepu, kterou prohřejeme 5 minut v páře.
Hotové filety s krustou podáváme s kousky červené řepy a dozdobíme rukolou.