Recepty Hlavní jídla Ryby Treska v kokosové krustě s červenou řepou a rukolou

Ingredience

4 treskové filety
2 lžíce mandlí
2 lžíce strouhaného kokosu
2 lžíce parmazánu
2 lžíce strouhanky
1 lžíce sušeného oregana
3 lžíce olivového oleje
300 g červené řepy (předvařené)
rukola
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Filety tresky osušíme, ze všech stran jemně nasolíme, opepříme a pomažeme olivovým olejem.

2

Připravíme si krustu: mandle a sušený kokos nasekáme najemno a smícháme se strouhankou, parmezánem a sušeným oreganem.

3

Olivovým olejem vymažeme pečící mísu a vložíme filety. Každý zasypeme připravenou krustou.

4

Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C přibližně 15 minut.

5

Mezitím si připravíme předvařenou červenou řepu, kterou prohřejeme 5 minut v páře.

6

Hotové filety s krustou podáváme s kousky červené řepy a dozdobíme rukolou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3