Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Podávejte s chlebem a brusinkovým džemem. Zdobte snítkou čerstvého tymiánu.
Nakrájejte šalotku nadrobno. Důkladně očistěte játra.
V pánvi zahřejte lžíci másla a osmažte na něm šalotku s prolisovaným česnekem, stačí jen pár minut. Přidejte tymián a nechte ho rozvonět.
Do pánve přidejte játra a osmažte je dohněda. Pozor, aby neztvrdla, uvnitř musí zůstat růžová.
Směs v mixéru rozmixujte na pastu. Přidejte 150 g másla, šlehačku, sůl a pepř. A ještě jednou promixujte.
Směs rozdělte do malých misek. Zbylé máslo rozpusťte, nechte vychladnout a nalijte ho na paštiku.