Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Feta sýr a krémový sýr dáme do misky a pomocí elektrického ručního mixéru je rozmícháme, aby se propojily. Přidáme prolisovaný stroužek česneku a pořádně promícháme. Směs rozdělíme na dvě části a do jedné přimícháme 10 gramů nasekané petrželové natě. Z obou částí vytvoříme kuličky. Každou zvlášť zabalíme do potravinové fólie (ujistíme se, že mají kulatý tvar) a odložíme do chladničky alespoň na 8 hodin, nejlépe přes noc.
Přibližně dvě hodiny před podáváním nasekáme arašídy, vlašské a kešu ořechy nadrobno. V misce je smícháme s mátou a se semínky granátového jablka. Zbytek petrželové natě také nasekáme nadrobno. Sýrové kuličky vyndáme z chladničky, odstraníme fólii a jednu obalíme v ořechové směsi, druhou pak v petrželové nati.
Kuličky ozdobíme kouskem pažitky a mašličkou, abychom vytvořili dojem vánoční ozdoby. Vrátíme je do chladničky ještě alespoň na jednu až dvě hodiny a potom podáváme.