Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Velikonoční čokoládová vajíčka

Ingredience

1 balení bílé čokolády
1 balení hořké čokolády (max. 70% kakaa)
cukrářské zdobení

Postup přípravy

1

Připravte si silikonovou formičku na vajíčka.

2

Ve vodní lázni rozpusťte zvlášť bílou a hořkou čokoládu.

3

Rozpuštěné čokolády nalijte po okraj do formiček. Nechte je alespoň 2 hodiny v mrazáku.

4

Formičky vyklopte, vajíčka nechte při pokojové teplotě povolit a posypte je cukrovou ozdobou.

5

Část čokolády si můžete nechat stranou, rozpuštěnou bílou čokoládou před ozdobením potřít část tmavého vajíčka a opačně.

6

Rozpuštěnou čokoládou můžete k sobě slepit poloviny vajíček.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3