Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Smícháme v míse mouku s bylinkami.
Omyjeme maso, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme ve směsi.
Na rozehřátém másle restujeme maso asi 3–4 minuty z obou stran.
Maso přendáme do mísy a zakryjeme potravinovou fólií.
Na pánev dáme máslo, rozmačkaný česnek a necháme 2 minuty prohřát.
Přidáme mouku, osmahneme, zalijeme vínem, necháme minutu povařit a poté přilijeme vývar nebo vodu a smetanu ke šlehání.
Vaříme 3 minuty nebo dokud není omáčka dostatečně hustá. Přidáme tymián, šťávu z citronu, sůl a koření.
Maso vložíme do omáčky a necháme chvíli prohřát.
Podáváme s rýží nebo těstovinami.