Recepty Hlavní jídla S masem Vepřový bok v marinádě s černým pepřem, podávaný s grilovaným ananasem

Ingredience

300 g vepřového bůčku (Tesco Grill Master plátky Vepřového boku bez kosti v marinádě s černým pepřem)
12 cherry rajčat
1 cuketa
Ananas:
1 ananas (menší)
1 lžička kokosového cukru
½ limetkové šťávy
1 lžička medu
1 lžička olivového oleje
1 lžička chilly vloček
1 špetka soli

Postup přípravy

1

Plátky vepřového boku napichujeme na špejli, střídáme kousky masa s kousky cukety a cherry rajčat tak, abychom vytvořili podobu písmene S. Maso grilujeme 3 a půl minuty z každé strany.

2

Ananas očistíme a rozkrojíme na měsíčky. V misce smícháme kokosový cukr, limetkovou šťávu, med, olivový olej, chilli a sůl. Čtvrtky ananasu potřeme vzniklou směsí. Zbytek si odložíme.

3

Ananas grilujeme zhruba 4 minuty z každé strany, průběžně ho potíráme zbytkem marinády z masa. Podáváme s vepřovým masem a grilovací omáčkou, ananas pokapeme šťávou z limetek a chilli vločkami.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3