Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Plátky vepřového boku napichujeme na špejli, střídáme kousky masa s kousky cukety a cherry rajčat tak, abychom vytvořili podobu písmene S. Maso grilujeme 3 a půl minuty z každé strany.
Ananas očistíme a rozkrojíme na měsíčky. V misce smícháme kokosový cukr, limetkovou šťávu, med, olivový olej, chilli a sůl. Čtvrtky ananasu potřeme vzniklou směsí. Zbytek si odložíme.
Ananas grilujeme zhruba 4 minuty z každé strany, průběžně ho potíráme zbytkem marinády z masa. Podáváme s vepřovým masem a grilovací omáčkou, ananas pokapeme šťávou z limetek a chilli vločkami.