Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Obdobně připravíte i jehněčí maso.
Plec osolte, opepřete a zakapejte olivovým olejem.
Maso vložte do grilovacího tácku a grilujte přiklopené do měkka, asi 60 minut.
Maso natrhejte po vláknech.
Připravte domácí tatarskou omáčku z majonézy, bílého jogurtu, nadrobno nasekaných šalotek a okurek.
Přidejte do ní nasekanou pažitku a koriandr, zakápněte šťávou z citronu. Můžete vmíchat i trošku olivového oleje. Dochuťte solí a pepřem.
Hamburgerové bulky předehřejte na grilu.
Pomažte je tatarskou omáčkou, vložte natrhané maso, lístky salátu, na plátky nakrájená rajčata, kolečka cibule a olivy.
Přiklopte a podávejte.