Recepty Hlavní jídla S masem Vinná klobása v těstíčku a bramborová kaše

Ingredience

800 g vinné klobásy

2 vejce

2 stroužky česneku

50 g hladké mouky

1 jablko

petržel

200 ml oleje

Na bramborovou kaši

1 kg brambor typu B

200 ml mléka

50 g másla

špetka soli

špetka pepře

Postup přípravy

1

Vinnou klobásu zatočte do šneků, trochu poprašte hladkou moukou a zpevněte špejlí.

2

V misce rozšlehejte vejce s utřeným česnekem, 50 g hladké mouky, nastrouhaným jablkem a nasekanou petrželkou.

3

Klobásku obalte v těstíčku a rovnou vložte na rozpálený olej v pánvi. Smažte z obou stran dozlatova.

4

Připravte bramborovou kaši: Uvařené brambory rozmixujte s mlékem, máslem a dochuťte solí a pepřem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4