Recepty Hlavní jídla S masem Vinná klobása v těstíčku a bramborová kaše

Ingredience

800 g vinné klobásy
2 vejce
2 stroužky česneku
50 g hladké mouky
1 jablko
petrželka
200 ml slunečnicového oleje
Na bramborovou kaši
1 kg brambor (typu B)
200 ml mléka
50 g másla
1 špetka soli
1 špetka pepře

Postup přípravy

1

Vinnou klobásu zatočte do šneků, trochu poprašte hladkou moukou a zpevněte špejlí.

2

V misce rozšlehejte vejce s utřeným česnekem, 50 g hladké mouky, nastrouhaným jablkem a nasekanou petrželkou.

3

Klobásku obalte v těstíčku a rovnou vložte na rozpálený olej v pánvi. Smažte z obou stran dozlatova.

4

Připravte bramborovou kaši: Uvařené brambory rozmixujte s mlékem, máslem a dochuťte solí a pepřem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3