Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejprve si umyjeme červenou řepu a důkladně ji očistíme. Řepu dáme vařit do vroucí vody. Vaříme do měkka, asi 60 minut.
Hotovou řepu necháme vychladnout, oloupeme ji a nakrájíme na kostičky.
V 900 ml vroucí vody necháme rozpustit sůl a cukr. Přidáme ocet, fenykl, kmín a anýz. Nálev necháme projít varem.
Připravíme si sklenice s řepou. Sklenice musí být čisté a nejlépe vyhřáté. Nálev necháme vychladnout a nalijeme ho do sklenic. Sklenice uzavřeme a sterilujeme 15 minut při teplotě 85 °C.