Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Žebra i maso opláchněte a zalijte přibližně 1,5 litrem vody.
Vařte při nízké teplotě alespoň 3 hodiny spolu s hřebíčkem, rozpůlenými šalotkami a celými stroužky česneku.
Z hladiny průběžně odstraňujte světlou pěnu.
Dochuťte solí a rybí omáčkou.
Uvařené maso dejte stranou a až bude vychladlé, nakrájejte ho na tenké plátky.
Připravte nudle dle návodu.
Vejce uvařte na tvrdo, oloupejte a rozkrojte na poloviny.
Nudle, vejce a maso vložte do talířů. Zasypte nasekanou červenou cibulí, jarní cibulkou a zalijte vývarem.
Dochuťte chilli papričkami, mátou, koriandrem a citronovou šťávou.