Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Čedar můžete nahradit i eidamem nebo parmazánem.
Umyté brambory i se slupkou nakrájejte na měsíčky nebo kolečka. Dejte je do grilovacího tácku nebo plecháčku.
Přidejte nakrájené a v mouce obalené filety ryby.
Přidejte celé stroužky lehce podrceného česneku, na plátky nakrájenou šalotku.
Osolte, opepřete, přidejte tymián a zakapejte olivovým olejem.
Přikryjte alobalem a grilujte 20 minut. Podle potřeby promíchejte.
Zasypte nastrouhaným sýrem a nechte ještě zapéct, asi 8 minut.