Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Máslové sušenky rozmixujeme a smícháme s rozpuštěným máslem. Směs rovnoměrně rozložíme na dno vymazané dortové formy.
Do misky vložíme tvarohy, moučkový a vanilkový cukr a vše pokapeme citronovu šťávou. Směs pečlivě zamícháme.
Na sušenkový základ rozetřeme tvarohovou náplň a cheesecake vložíme do předehřáté trouby na 180°C.
Pečeme asi 40 minut. Pokud začne na povrchu cheesecake příliš hnědnout, tak ho přikryjeme alobalem. Hotový dezert necháme vychladnout.
Višně vypeckujeme a rozmixujeme je s trochou kompotové šťávy. Přidáme oba cukry a puding. Přeliv přelijeme do hrnce a krátce povaříme. Cheesecake podáváme s višňovým přelivem.