Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Postup přípravy másla: Změklé máslo rozmícháme a spojíme s rozmačkanými stroužky česneku. Vše znovu důkladně promícháme a dochutíme solí, podle chuti přidáme i petrželku. Promíchané máslo necháme ztuhnout v lednici.
Postup přípravy chleba: Troubu předehřejeme na 175 °C.
Chléb umístíme na prkénko a ostrým nožem ho šikmo nařežeme napříč celým vrškem. Řežeme do hloubky přibližně 2 cm od spodku chleba. Držíme chléb a opět shora řežeme, tentokrát z druhé strany tak, abychom vytvořili tvary diamantu.
Přemístíme chléb do pekáče vyloženého pečicím papírem.
Bochník pomažeme olivovým olejem, mezi zářezy vetřeme česnekové máslo a poté přidáme také rajčatovou omáčku.
Následují rajčátka, bazalka a sýr.
Vše nakonec posypeme pizza kořením.
Pečeme po dobu 15–20 minut nebo dokud se sýr nezačne roztékat.
Před podáváním necháme lehce vychladnout.