Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Pokud někde nevystačí těsto, můžete přidat kousek z odkrojené části.
TIP 2: Náplň quiche obměňujte dle chuti - vyzkoušejte třeba bezmasý nebo špenátový.
Na pánvi si rozehřejeme olej a přidáme cibule nakrájené na kolečka a orestujeme.
Listové těsto rozprostřeme a vykrojíme podle tvaru formy, kterou poté vymažeme olejem.
Těsto přidáme do formy a vytvarujeme.
Slaninu nakrájíme na menší kousky, přidáme k cibuli a vše zalijeme smetanou. Poté přidáme strouhaný cheddar a necháme povařit.
Těsto několikrát propíchneme vidličkou, na které navršíme cibulovou směs a rozprostřeme.
Vše zalijeme rozšlehanými vajíčky ochucenými sušeným oreganem. Nakonec přidáme ještě trošku strouhaného cheddaru a necháme dozlatova péct ve vyhřáté troubě na 180 °C asi 30 minut.