Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Paštiku podávejte s opečenými tousty a kyselou okurkou.
Játra očistíme a pokrájíme na kousky. Šalotku osmahneme na lžíci másla, přidáme česnek a tymián. Směs necháme minutu provonět.
Tymián vyndáme a přidáme játra. Opečeme je do hněda, ale pozor, vevnitř by měla zůstat růžová. Přidáme brandy a necháme ji částečně odpařit.
Játra rozmixujeme dohladka. Přidáme zbývající máslo, smetanu, osolíme a opepříme.
Paštiku rozdělíme do skleniček. Navrch vždy dáme snítku petrželky. Máslo (na zalití) rozpustíme v pánvi, necháme vychladnout a přelijeme s ním paštiku.