Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Hotový kebab podáváme s tortillou, omáčkou a zeleninou.
Kuřecí maso nameleme najemno nejlépe dvakrát, aby se nám s ním dobře pracovalo.
Šalotku nakrájíme nadrobno a necháme zesklovatět na rozehřátém másle a olivovém oleji. Šalotku krátce restujeme.
K hotovému základu přidáme na drobno nakrájený česnek, kmín a zamícháme. Ještě chvíli restujeme a poté odstavíme. Směs necháme vychladnout.
Všechny bylinky nakrájíme nadrobno. Mleté kuřecí maso smícháme s restovanou vychladlou směsí, přidáme bylinky a citronovou šťávu. Ochutíme solí a pepřem.
Ze směsi tvarujeme šišky masa, které napíchneme na špejli a ještě přimáčkneme, aby dobře držely. Maso grilujeme 4 minuty z každé strany.