Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V misce smícháme umytá a nakrájená cherry rajčátka, olej, kůru z jednoho pomeranče, limetkovou šťávu, med, černý rybíz, zázvor, rozehřáté máslo a prolisovaný česnek, sůl, pepř. Směsí naplníme pstruhy zevnitř. Přidáme tam i na plátky nakrájený pomeranč. Zvenku rybu potřeme olivovým olejem, osolíme a ochutíme kořením.
Takto přibarveného pstruha vložíme do grilovací mřížky na ryby a grilujeme 10 minut z každé strany.
Brambory uvaříme do měkka v osolené vodě. Scedíme. Černý česnek očistíme, prolisujeme a smícháme s dvěma polévkovými lžícemi oleje, solí, pepřem, octem, pažitkou a estragonem. Uvařené brambory pokapeme olivovým olejem a grilujeme ještě 5 minut, dokud nebudou křupavé. Grilované brambory smícháme s česnekovou směsí, přidáme pažitku a servírujeme se pstruhem.
TIP: Brambory můžete ještě dozdobit květy pažitky.