Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejprve si připravíme bazalkovo-mátovou zálivku. V misce smícháme natrhanou bazalku a mátu. Nasekáme si česnek na větší kousky a přidáme do misky. Přidáme sůl, pepř, olivový olej a hotovou směs rozmixujeme.
Na rozehřátý gril položíme rajčátka a grilujeme 4 minuty, poté potřeme hotovou zálivkou. Mezitím si nakrájíme sýr na plátky, položíme na gril a opět potřeme zálivkou. Sýr necháme na grilu zhruba 45 sekund z každé strany.
Na talíř si naskládáme hotový Halloumi sýr a přidáme plátek nakrájeného melounu. Přiklopíme druhým plátkem sýra a ozdobíme rajčátky.
Hotový pokrm dozdobíme zbylou zálivkou, bylinkami, osolíme, opepříme a můžeme podávat.