Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Hovězí maso nakrájejte na velmi tenké plátky. Někdy se před tím nechává zmrazit, aby se dalo nakrájet opravdu tence.
Případně maso rozklepejte paličkou přes plastovou fólii (sáček) do tenka.
Připravte pesto: Krátce nasucho osmažte piniová semínka. Rozetřete je v hmoždíři s bazalkou, olejem a parmazánem.
Plátky masa rozložte na talíře, osolte je a opepřete.
Maso posypte pestem, rukolou a piniovými semínky. Ozdobte měsíčky limety či citronu. Můžete přidat i plátky parmazánu.
Podávejte s opečeným toastovým chlebem.