Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Maso nakrájíme na kostky o velikosti 2 cm. Cibuli a česnek očistíme a nakrájíme na malé kousky. Očistíme a nakrájíme mrkev, celer a brambory.
V hrnci rozehřejeme olej a opečeme na něm maso. Maso vyjmeme a odložíme stranou.
Do hrnce vložíme cibuli, osmažíme ji, přidáme česnek, mrkev a brambory a restujeme přibližně 3 minuty.
Přidáme rajčata se šťávou, maso, sůl, koření a zalijeme vodou.
Při občasném míchání přivedeme k varu, potom snížíme teplotu o polovinu a vaříme dál po dobu alespoň 30 minut, dokud maso a zelenina nezměknou.
Podáváme s čerstvým chlebem.