Recepty Hlavní jídla Indiánské rizoto

Ingredience

200 g jasmínové rýže
1 pórek
170 g konzervovaných kukuřic (1/2 konzervy)
1 bílá paprika
1 mrkev
¼ činského zelí
200 g nakládaného hrášku (1/2 konzervy)
1 cibule
2 lžičky slunečnicového oleje
celý kmín
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Rozehřejeme si na pánvi olej a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli. Jakmile zesklovatí, začneme postupně přidávat na větší proužky nakrájené čínské zelí, pórek a mrkev. Posypeme kmínem a necháme zhruba 2-3 minuty pracovat a po té přidáme i zbytek zeleniny, kterou je v našem případě paprika, kukuřice a hrášek. Zlehka směs promícháme, osolíme a opepříme a necháme další minutu pracovat. Po té co se nám všechny ingredience krásně promísí, přidáme již uvařenou jasmínovou rýži a na mírném ohni vmícháme do zeleninové směsi a máme hotovo. Lze podávat jako přílohu například ke grilovaným steakům nebo právě vepřové panence.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3