Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Krevety necháme rozmrazit v ledničce a před použitím je ještě očistíme. Pokapeme je citronovou šťávou.
Nakrájíme si cibuli na drobno a dáme ji smažit na rozpálenou pánev. Rajčata oloupeme a společně s feferonkou a paprikou je nakrájíme na drobno. Vše přidáme k cibuli a krátce osmažíme.
Zeleninu podlijeme vínem, osolíme, opepříme a dochutíme citronovou šťávou. Dusíme pět minut a nakonec přidáme krevety. Vaříme ještě asi 5 minut.
Špagety uvaříme v osolené vodě podle návodu na obale. Hotové těstoviny přecedíme a smícháme s omáčkou. Posypeme nakrájenou petrželkou.