Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nakrájejte cibuli nadrobno, poté oloupejte lilky a ty nakrájejte na kostičky.
Lehce orestujte cibuli na trošce olivového oleje, přidejte lilek a osolte podle chuti.
Až budou lilky zhruba po třech minutách měkké, přidejte oloupaná rajčata. Střídavě míchejte.
Ke konci vaření přidejte česnek a zamíchejte. Pomazánku si vychutnáte teplou i studenou, nejlepší je ale na krajíci otoustovaného chleba./ TIP > Aby se vám rajčata dobře loupala, jemně jim zespodu nařízněte malé "x", zalejte je horkou vodou a zhruba 10 minut počkejte.