Recepty Předkrmy Studené Lososový tatarák s avokádem na špenátovém lůžku

Ingredience

500 g lososových filetů
1 červená cibule
1 avokádo
1 lžíce citronu (1 lžička šťávy a kůra z půlky)
1 lžíce dijonské hořčice
sůl
mletý černý pepř
celý pepř (naložený)

Postup přípravy

1

Lososa pokrájíme na drobné kostičky a promícháme s nadrobno nakrájenou červenou cibulí, citronovou šťávou, dijonskou hořčicí, solí a pepřem.

2

Zralé avokádo pokrájíme na kostičky a připravíme si špenát a celý pepř. Vezmeme si kruhovou formičku a začneme servírovat.

3

Nejdříve si připravíme lůžko z pár lístků špenátu. Na to dáme formičku a vršíme nejdříve kostičky avokáda, poté lososový tatarák a formičku opatrně vyjmeme. Tatarák zasypeme naloženým pepřem, ozdobíme kůrou z citronu a můžeme podávat.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3