Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Ke kotletkám podávejte pečené brambory a zeleninový salát.
Kotlety potřeme z obou stran rozpůleným citronem.
Dijonskou hořčici, pár snítek rozmarýnu, utřené stroužky česneku, pepř a sůl smícháme dohromady. Vzniklou marinádou potřeme jehněčí kotletky a necháme je 30 minut odpočívat.
Pekáček vymažeme olejem, na dno rozložíme kotletky, přelijeme je zbylou marinádou, přikryjeme a dáme péct do rozpálené trouby na 210 °C na 4 minuty. Poté pekáček odkryjeme, snížíme teplotu a dopékáme ještě 15 minut.