Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V hrnci zpěňte máslo s olivovým olejem. Přidejte na plátky nakrájenou cibuli a míchejte, dokud cibule nezačne růžovět.
Přidejte cukr, tymián a polovinu octa. Promíchejte a nechte nezakryté dusit asi deset minut, často promíchávejte.
Osolte, opepřete, dochuťte octem, duste ještě deset minut.
Nakonec přilijte víno a nechte dusit, aby se odpařila všechna tekutina a vznikla hustá marmeláda.
Mezitím v míse promíchejte maso s hořčicí, osolte, opepřete a tvořte malé hamburgery.
Maso pečte na grilu nebo grilovací pánvi dozlatova, asi 10–15 minut.
Housky rozkrojte na poloviny, ogrilujte je dokřupava.
Papriku zbavte semínek a nakrájejte ji na proužky. Operte salát.
Na spodní část housky položte list salátu, na něj servírujte hamburger. Na maso přidejte lžíci cibulové marmelády a na ni proužky papriky. Přiklopte druhým kouskem housky.
Podávejte ještě teplé.