Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Připravte si korpus. Suroviny na jeho přípravu míchejte, dokud nezískáte jednolitou směs. Směs vložte do 6 silikonových formiček, zhruba do 1⁄3 jejich výšky.
V misce smíchejte tvaroh, cukr a špetku soli. Za stálého šlehání postupně přidejte vejce. Šlehejte, dokud se všechny suroviny nespojí. Doplňte formičky hotovou směsí a pečte zhruba 10 minut při teplotě 180 °C. Vyjměte a nechte vychladnout.
Připravte krém: mascarpone vyšlehejte s cukrem pomocí šlehače. Vanilkový lusk rozřízněte na polovinu, vyndejte vnitřek a přidejte do krému. Hotovou směs přidejte do cukrářského rukávu a ozdobte s ní vychladlé koláčky. Dozdobte ovocem.
Tesco Magazín | Jaro 2020