Recepty Hlavní jídla Ryby Pečená treska v bylinkovém kabátku

Ingredience

700 g treskových filetů
85 g strouhanky
45 g petrželky
2 stroužky česneku
1 citron (kůra z půlky)
60 g másla
mletý černý pepř
sůl

Postup přípravy

1

Dle chuti osolte a opepřete tresku.

2

Smíchejte strouhanku s petrželkou, česnekem, kůrou z citrónu, solí a pepřem. Přidejte roztopené máslo a citrónovou šťávu. Řádně promíchejte.

3

Tresku umístěte do zapékací mísy. Na tresce strouhankovou směsí vytvořte rovnoměrnou krustu a pečte asi 20-25 minut, dokud krusta nezhnědne a ryba nebude propečená.

4

Můžete servírovat ozdobené plátky citrónu.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3