Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Recept na marinádu není jen záležitostí letního grilování, ale dá se využít po celý rok i při pečení v troubě. Pivní marináda se nejlépe hodí na vepřové maso, například krkovici, ale máme vyzkoušeno, že i kuřecí maso s ní chutná skvěle. Než budete maso pé
Cibuli oloupeme a nasekáme najemno, stejně tak i česnek.
Chilli papričku nasekáme nadrobno a pokud chceme méně pikantní marinádu, vyjmeme předem semínka.
V misce smícháme kečup, hořčici, pivo, cibuli, česnek, chilli a přidáme citronovou šťávu, cukr, sůl a pepř podle vlastní chuti.
Marinádu rozmícháme dohladka a naložíme do ní maso. K masu přidáme větvičky koření a necháme ho alespoň přes noc marinovat.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.