Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Brambory oloupeme a nastrouháme je na jemném struhadle. Přidáme sůl, vejce, mouku, krupičku a vypracujeme těsto. Vyválíme váleček, ten rozkrájíme na stejně velké kousky. Každý rozploštíme rukou a zabalíme do něj nakrájené uzené maso.
Knedlíky vhodíme do vroucí vody a počkáme, dokud nevyplavou. Bude to trvat asi 20 minut.
Na pánvi si na rozpáleném oleji necháme provonět plátky česneku. Přidáme špenát a necháme ho spařit. Osolíme a rozendáme na talíře k podávání.
Rozehřejeme si sádlo, na němž necháme zezlátnout cibuli.
Knedlíky servírujeme na špenátovém lůžku. Na talíři je hojně posypeme orestovanou cibulí.