Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Rajčatovou omáčku si připravte s oblíbenými těstovinami dle chuti.
Cibuli oloupeme a polovinu nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme, zbavíme klíčku a nasekáme jej na tenké plátky.
Na pánvi si rozehřejeme extra panenský olivový olej, přidáme cibuli a orestujeme.
Červená a žlutá cherry rajčátka překrájíme, lístky tymiánu otrháme od tvrdých stonků a nasekáme.
Rajčátka přidáme do pánve a orestujeme.
Přidáme konzervovaná rajčata, osolíme a opepříme.
Přilijeme 1 dcl zeleninového vývaru a dochutíme tymiánem.
Oblíbené těstoviny uvařené dle návodu pokapeme olivovým olejem. Přidáme připravenou omáčku a dozdobíme snítkou tymiánu.