Recepty Hlavní jídla S masem Rychlé barbecue fazole v tomatové omáčce s klobásou

Ingredience

4 klobásy (poloměkké)
2 červené cibule
2 stroužky česneku
800 g bílých fazolí v rajčatové omáčce (2 plechovky)
1 lžíce olivového oleje
čerstvý tymián
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Klobásy shora nařízněte a ogrilujte je ze všech stran dozlatova, asi 10 minut.

2

Mezitím vložte do grilovacího tácku červenou cibuli nakrájenou na proužky, nasekaný česnek a fazole v tomatové omáčce.

3

Dochuťte olivovým olejem, tymiánem, solí a pepřem. Promíchejte a prohřejte na grilu.

4

Ogrilované klobásy nakrájejte na menší kousky.

5

Vložte je do grilovacího tácku k fazolím a prohřejte, získají chuť omáčky.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3