Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Camembert si naložíme v olivovém oleji a směsi na grilování sýrů (pokud žádnou takovou doma nemáte, sýr posypte červenou paprikou, trochou chili a bylinkami).
Zapneme troubu na 160 stupňů.
Cherry rajčátka a rukolu si opláchneme a vložíme do větší misky, ve které budeme schopni salát promíchat. Do mísy přidáme také na půl překrojené černé olivy.
Ledový salát nakrájíme spolu s cibulkou na tenké proužky a přidáme do mísy.
Zeleninovou směs si nandáme na talíř a zakápneme balsamicem.
Camembert zabalíme do alobalu a dáme na 10 minut péct do předehřáté trouby.
Po 10 minutách opatrně vyzkoušíme, jestli je sýr dostatečně měkký a pokud ano, vybalíme ho z alobalu a následně ho vložíme předem připravený talíř se salátem.