Ani vegetariáni si nemusí odpírat to potěšení z křupavého řízku. Obalte si sójové řízky do trojobalu a nechte se unést tou skvělou chutí!
1 balení sójových plátků
1 kostka zeleninového bujónu
2 vejce
100 g hladké mouky
100 g strouhanky
olej
sůl
TIP: Se sójovými řízky nakládejte stejně jako s těmi masovými. Skvělé jsou s kyselou okurkou, různými druhy omáček, polníčkem a bramborovou kaší.
Sójové plátky dáme do vody, ve kterém jsme si rozpustili bujón, a vaříme 25 minut.
Po uvaření ze sójových plátků vymačkáme všechnu vodu a připravíme si zvlášť do hlubokých talířů vejce, strouhanku a mouku.
Plátky balíme nejdříve v mouce, potom ve vajíčku a nakonec ve strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji z obou stran. Na talíři si je můžeme ještě podle chuti dosolit.
Více informací
Více informací
© 2019 Tesco Stores ČR a.s.