Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cena je orientační a závisí na aktuální nabídce.
TIP: Nechejte pár kousků opečené zeleniny (mrkev a dýně) stranou a využijte je na ozdobení vašeho jídla. Šmrnc mu dodá také čerstvá bazalka nebo plátek sýra.
Dýni a mrkev nakrájíme na malé kostky. Oloupeme cibuli a překrojíme ji na poloviny. Nakrájenou zeleninu smícháme s trochou oleje, dáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme zhruba 20 minut na 200 stupňů.
Uvaříme špagety podle návodu a necháme je odstát.
Do šlehačky přidáme česnek společně se špetkou mořské soli a černého pepře a smícháme v misce.
Smícháme opečenou zeleninu s česnekovým krémem a případně dochutíme.
Špagety servírujeme společně s krémovou omáčkou z pečené zeleniny.