Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Období zvěřinových hodů je tady! Tak si ho naplno užijte třeba se špikovanou dančí kýtou na česneku. Vyzkoušejte ji. Chutná skvěle!
TIP: Skvělou přílohou k dančí kýtě jsou brambory nebo čerstvě opečený chleba.
Dančí kýtu si omyjeme a odblaníme. Prošpikujeme ji slaninou a potřeme ji pastou z utřeného česneku se solí.
V kastrolu rozehřejeme sádlo a na něm ze všech stran opečeme dančí kýtu proto, aby se nám zatáhla a neunikla nám z ní při pečení žádná šťáva.
Maso si přendáme na pekáč, zalijeme sádlem, na kterém jsme ho opékali, a zasypeme pokrájenou cibulí na čtvrtky a novým kořením. Kýtu ještě podlijeme horkou vodou a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 90 minut.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.