Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Švestkové tofu knedlíky bez laktózy jsou vhodné i pro vegetariány a vegany. Zalíbení ale v nich najdou jistě i všichni ostatní.
TIP: Nemáte rádi opečenou strouhanku? Tak si knedlíky polijte třeba rozehřátou jahodovou marmeládou. V kombinaci s kyselými švestkami bude výtečná.
Tofu rozmačkáme vidličkou, přidáme oba typy mouky, citrónový cukr, citrónovou šťávu, sůl a podle potřeby tolik mléka, aby nám vzniklo nelepivé těsto.
Těsto rozdělíme na osm částí, z každé uděláme nejdříve kuličku a potom placku. Do každé z nich zabalíme jednu švestku.
Vaříme ve vroucí vodě asi deset minut, dokud nevyplavou na povrch.
Na talíři posypeme opečenou strouhankou a přelijeme podle chuti javorovým sirupem.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.