Recepty Saláty Teplý bramborový salát s jarní cibulkou a koprem

Ingredience

500 g červených brambor
3 lžíce slunečnicového oleje
2 lžíce krystalového cukru
50 ml bílého vinného octa
2 jarní cibule
čerstvý kopr
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Brambory pořádně očistíme od nečistot a uvaříme je. Ještě horké i se slupkou je pokrájíme na malé kousky. Opepříme je a osolíme.

2

Cukr, olej a ocet si svaříme. Že je nálev hotový poznáme podle toho, že se všechen cukr rozpustí.

3

Jarní cibulky si pokrájíme na kolečka. Horkým nálevem polijeme brambory, zasypeme cibulkou a koprem a přiklopíme víkem.

4

Po pěti minutách můžeme salát odklopit, promíchat a ihned servírovat.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3