Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Pro lepší trávení můžeme při vaření fazolí přidat do hrnce špetku saturejky.
Předem namočené a promyté kroupy povaříme zhruba na 10 až 15 minut, poté je propláchneme a mírně osolíme a opepříme. Stejně si připravíme i červené fazole, které ale vaříme až 1 hodinu.
Kroupy rozprostřeme na velký list ledového salátu. Na ně přidáme druhou vrstvu vidličkou rozmačkaných fazolí a půlku avokáda.
Nakonec přidáme nadrobno nakrájená rajčata, červenou cibuli, proužky ledového salátu a nasekaný koriandr. Přeložíme jeden okraj zhruba do poloviny a zbytek obmotáme.