Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Veganský salátový wrap s avokádem, rajčátky a fazolemi

Ingredience

50 g konzervovaných červených fazolí
40 g krup
½ avokáda
1 rajče
2 listy ledového salátu
1 červená cibule
čerstvý koriandr
sůl
mletý černý pepř

Popis

TIP: Pro lepší trávení můžeme při vaření fazolí přidat do hrnce špetku saturejky.

Postup přípravy

1

Předem namočené a promyté kroupy povaříme zhruba na 10 až 15 minut, poté je propláchneme a mírně osolíme a opepříme. Stejně si připravíme i červené fazole, které ale vaříme až 1 hodinu.

2

Kroupy rozprostřeme na velký list ledového salátu. Na ně přidáme druhou vrstvu vidličkou rozmačkaných fazolí a půlku avokáda.

3

Nakonec přidáme nadrobno nakrájená rajčata, červenou cibuli, proužky ledového salátu a nasekaný koriandr. Přeložíme jeden okraj zhruba do poloviny a zbytek obmotáme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3