Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Vyzkoušejte s celozrnnou houskou.
Cukety nakrájejte na hranolky.
Osolte je, opepřete, dejte do grilovacího tácku a zakápněte olivovým olejem.
Vložte tácek na gril a grilujte přibližně 15 minut.
Na poslední 3 minuty cukety zasypte nastrouhaným čedarem.
Tempeh rozdělte na 4 porce a grilujte je přibližně 5 minut společně s nakrájenou paprikou, pórkem a žampiony. Přidejte i červenou a bílou cibulku nakrájenou na kroužky.
Připravte salsu: Do misky s jogurtem přidejte nasekanou jarní cibulku, rajčátka, chilli papričku a čerstvý koriandr.
Vše promíchejte, dochuťte solí, pepřem a šťávou z limetky.
Na bulky namažte salsu, přidejte ogrilovaný tempeh, zeleninu a žampiony.
Navrch přidejte ještě trošku salsy a přiklopte.
Podávejte s cuketovými hranolky.