Recepty Hlavní jídla S masem Domací mleté karbanátky

Ingredience

250 g vepřové krkovice
250 g hovězí kýty (zadní)
1 vejce
5 stroužků česneku
1 bílá cibule (nebo šalotka)
1 hrst petrželky (hladkosrsté)
100 ml vody
Podle chuti
sůl
mletý černý pepř
mletý kmín

Postup přípravy

1

Maso nameleme, přidáme vejce, na kostičky nakrájenou cibuli, drcený česnek, nahrubo nakrájenou čerstvou petržel a koření.

2

Podle chuti můžeme přidat lžičku hořčice a lžíci kečupu. V případě potřeby přidáme studenou vodu.

3

Tvarujeme koule, které rozplácneme a z obou stran opékáme na grilu.

4

Karbanátky jíme s pečivem nebo je využijeme do hamburgerů tak, že do opečené housky dáme trochu tatarky, zeleninu a maso. Dobrou chuť!

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3