Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
Na olivovém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, brambory, pasírovaná rajčata, kari a uzenou papriku. Vše zalijeme zeleninovým vývarem a necháme vařit cca 10 minut.
Po deseti minutách přisypeme červenou čočku, černou čočku a kukuřici. Vaříme do změknutí všech surovin.
Na závěr eintopf ochutíme solí a pepřem. Před podáváním ozdobíme lžící zakysané smetany a nakrájeným koriandrem.