Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Na přípravu použijeme hodně zralá rajčata, která jsou nejsladší. Rajčata a jablka umyjeme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo.
Rajčata i cibuli vložíme do hrnce. Přidáme cukr, ocet, mletou papriku, sůl, skořici a všechno další koření. Feferonku nakrájíme na drobno a dáme do hrnce.
Do připraveného kastrolu si nandáme omytá a přepůlená hodně zralá rajčata, očištěná jablíčka i se slupkou, oloupanou a nahrubo nasekanou cibuli.
Vše vaříme asi 60 minut dokud není směs hustá. Uvařenou směs rozmixujeme tyčovým mixérem a vše propasírujeme, aby byl kečup hladký. Kečup dáme do sklenic, které obrátíme dnem vzhůru a počkáme až kečup vychladne.
Klobásky grilujeme ze všech stran a podáváme s domácím kečupem.