Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
Na rozpáleném olivovém oleji opečeme pokrájený česnek. Přidáme loupaná rajčata, zalijeme zeleninovým vývarem. Osolíme, opepříme a přidáme bazalku. Povaříme 15 minut.
Klobásu pokrájíme na kolečka. Na špejli střídavě napichujeme olivy, mini mozzarellky, bobkové listy a rajčátka.
Polévku servírujeme se lžící zakysané smetany. Dozdobíme pokrájenými černými olivami. Na každý talíř dáme dva špízy a můžeme podávat.