Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V misce smícháme oba druhy mletého masa. Přidáme vajíčko, majoránku, sůl, pepř a promícháme.
Papriky očistíme a uřízneme vrchní konce. Zbavíme je jadýrek a naplníme masovou směsí.
Papriky dáme do zapékací misky, podlijeme je vodou a přikryjeme alobalem. Dáme péct do předehřáté trouby na 190 °C na 50 minut.
Připravíme si hrnec a necháme rozpustit máslo. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Cibuli zaprášíme moukou a rozmícháme. Jíšku s cibulí zalijeme vývarem.
Vmícháme protlak, přidáme všechno koření a omáčku přivedeme k varu. Omáčku ochutíme cukrem, solí a pepřem. Necháme ještě dalších 10 minut vařit.
Hotovou omáčku přecedíme. Podáváme ji s paprikovým luskem a knedlíkem.